Härlig uteritt

Idag gick jag iväg till stallet ganska tidigt, fixade alla sysslor och sen tog en liten uteritt, så himla härligt, det var liksom inte för kallt ute men ändå lite kyligt, och massa snö, så mysigt. Och eftersom att stallet ligger typ 10 meter i från mitt hus så kom mamma ut med ett knäckebröd till G när vi red förbi där, det uppskattades verkligen!!

tanken var att vi skulle ha spelat in ett till avsnitt av ”Maja testar western” till youtubekanalen i morgon, men det blev inte så då Hannah inte hade möjlighet att komma hem, så istället ska jag försöka mig på att filma en video själv, tänkte reagera till lite gamla bilder, kollade nämligen igenom ett usb minne i helgen och hittade jättemycket kul bilder på det, så den videon blir nog riktigt bra tror jag. Ni får hålla utkik på youtubekanalen inom kort.

574BA5B8-EB6D-4D1F-852D-415640789E28

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>