Fotodag i stallet

Jag tog mig till stallet idag även fast jag hade lite huvudvärk sen igår, (scrolla ner och läs inägget under detta) Jag somnade runt 04:00 på grund av att jag mådde så illa, vaknade väll runt 09:00 och kunde verkligen inte somna om, så jag låg o drog mig typ till halv tolv, o sen gick jag upp o klädde på mig stallkläderna och gick bort till stallet med Hannah.

G va superfin i dag. Eftersom att vi håller på att sätta igång henne efter en lång tids vila så går det ju inte att göra sådär jättemycket. Men dagens pass gick ut på att försöka få henne lugn och sänka huvudet. Inte gå upptryckt i form, men sänka huvudet på ett avslappnat sätt. Vi tog även dom första travstegen (Dom första på mitt kommando 😉 ) Det har ju hänt att hon stuckit i väg ibland i trav men då har jag ju fått bryta direkt, men idag så fick hon äntligen springa lite utan att jag stannade henne haha! Hon var relativt lugn, det var någon gång hon skyggade och då hängde jag löst men det gick bra, sen var det ju självklart lite spänt, det blåste supermycket vilket resulterade i att tråden till ridbanan fladdrade och det var ju jätteläskigt hahah, sen så ligger det ett utegym precis bredvid ridbanan och det är hon jätterädd för, men efter några varv så brukar hon slappna av bättre, det som verkligen gick bäst under dethär passet var övergångarna, jag brukar rida väldigt mycket övergångar på hästar som är väldigt pigga och framåt, skritt/halt/skritt/halt osv, och hon tar kommandona så himla bra, hon är extremt lyhört och hon känner nästan på sig när jag ska ge ett kommando.

Bettet som jag köpte igår passade förövrigt jättebra, så det var skönt, hon verkade trivas på det också!! :)

Nu har jag super ont i huvudet efter att ha skrivit detta, känner av att det gör ondare i huvet när jag koncentrera mig eller rör mig fysiskt.

Tänker att jag bjuder på lite bilder från dagen :)

DSC_0022

 

DSC_0053

DSC_0073

DSC_0057 DSC_0062

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>