Börja om från början

Hej!!

Har precis kommit hem från stallet, Blev rätt sent idag eftersom jag spenderade förmiddagen i Karlstad med min familj för att äta och shoppa lite.

G var supermysig idag, hon är så rolig, ena dagen kan hon vara supersur och grinig och andra dagen är hon som en ängel… Ston ;), blev en lång borstning då hon fäller och behöver bli av med allt hår, efter det tog vi en promenad bland husen eftersom hon är livrädd för brevlådor… Så vi gick förbi varenda brevlåda i hela byn idag hahah! Hon var superduktiga och mot slutet så vågade hon gå fram till brevlådorna själv, hon kanske fatta att det var enda sättet att få godis på 😉

Jag har i iallafall börjat om från början med henne nu, Det hände en liten incident som gör att jag vill jobba henne från marken ett tag nu innan jag sitter upp för att öka tilliten och att hon ska ta mig som ledare.

Så just nu är longerlinan aka livlinan våran bästa vän. Av någon anledning så känns det bättre att ha en lite osäker häst på lång lina så dom kan få hoppa till utan att man kommer i vägen, vill ju inte ha 800 kg över mig liksom.

 

Idag är det förövrigt ett år sen jag sålde min ponny Perla. Saknar henne varje dag, men kunde inte varit gladare över vart hon hamnade. ❤️

IMG_7272 IMG_0833

IMG_0838

16521700_686716121508140_1735393698_n

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>