På banan igen

Publicerade precis en stall/får (Hahah) vlogg på kanalen, som jag är väldigt nöjd med, så kolla gärna in den när ni läst klart detta 😉

Tog mig som sagt i kragen och spelade in en video idag, tog emot lite i morse men efter ett tag så blev det mer bekvämt och kändes precis som vanligt. Jag har ju inte uppdaterat på kanalen under 3 veckors tid ungefär, och anledningarna tar jag upp i slutet av videon, ni får även hänga med till stallet och träffa G.

Kvalitén blev väll inte topp, men jag är överlag nöjd med materialet och tycker att det blev en mysig vlogg.

Planerna för veckan är att fortsätta markträna G, Igår så gick jag en ganska lång promenad med henne, mamma och min låtsaspappa följde även med. Hon skötte sig superbra och var sjukt mycket lugnare än vad hon brukar. Tänkte försöka sitta upp i helgen igen, ta några varv på ridbanan om den är i ok skick. Struggle med att inte ha ridhus :( Men vad det ser ut som nu så kommer det att funka, bara det inte fryser på efter allt regn… Måste även åka iväg och köpa boots och blåspray eller någon annan form av sårspray då hon lyckats att få ett ganska djupt sår precis där hoven börjar, på utsidan av vänster fram. Förmodligen nån av dom andra hästarna som trampat på henne vid rundbalen i hagen, hon är lägst i rang så stackaren får väll stå ut med mycket när dom är ute… hahah, nejdå skämt o sido, sånt som händer.

I morgon får det bli longering om väder och såret tillåter, Blir spännande, sist höll hon bara på att sparka av huvve på mig 😉 Nejdå, men lärde mig att ha hjälm när jag longerar som jag varit lite lat med, men det är viktigt. Speciellt när hästarna är stora och kommer högre upp i sparkläge.

 

Klicka på bilden för att komma till dagens video! 😀

IMG_2484

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>