Smink intresse

Mitt smink intresse har verkligen växt på senaste, förr sminkade jag mig mest bara för att jag tyckte att jag var ful, ville få det överstökat och tyckte att det var rätt tråkigt. Men på senare tid så tycker jag faktiskt att det är riktigt roligt att sminka mig, kan typ sitta i timmar (överdriver inte alls 😉 ) och blanda ögonskugga.

Har även funderat lite på att kanske gå en makeupartist kurs eller något om nått år. Bara för skojs skull och sen se vad det blir av de. Vi får väll se i framtiden helt enkelt.

Lite bilder från idag  :)

Från en vardags look till en lite mer festlig look.

69726A09-817D-4064-8A8E-5DCC4DDC7279 D9E66960-9334-47A6-A1BA-36C5E76EFF30

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>