Fransar

Jag har faktiskt börjat göra fransar på mig själv! Jag gillar ju att hålla på med sånt här småpyssel, och jag tycker ändå att det blev ett okej resultat för att vara första gången någonsin som jag gör på mig själv. Annars är jag ju van att gå till salong och fixa dom. Men att göra själv är dels mer ekonomiskt och lite kul faktiskt, fördelen är ju att man kan välja exakt hur mycket, när du vill ha det, utan att behöva boka tider och så vidare.

Kommer definitivt fortsätta göra mina fransar själv, blir perfekt till sommarens alla äventyr när man kanske inte är hemma och behöver fransar lite fort.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>