Framtidsplaner

Mitt största bekymmer just nu är vad jag ska göra med mitt liv. Finns inget som jag kan bli mer arg, deprimerad, frustrerad, ledsen. Ja typ alla känslor man kan ha över. Det är ju liksom ett faktum att jag måste göra något snart. Jag har bara varit hemma snart ett halvår, och även om jag får dagarna att gå runt så kommer jag inte kunna leva så här så mycket längre till. Speciellt inte med dom målen jag har i livet.

Ibland känns det bara som att jag tittar på mitt liv när det bara passerar, försvinner för varje dag som går. Samtidigt kan jag ju inte göra något åt saken. Jag tror att det är de som får mig att få lite panik. Eftersom jag är en människa med sjukt kontrollbehov så är det jättejobbigt för mig att inte ha kontroll över min livssituation just nu. Och vissa dagar kan det verkligen kännas som att jag är påväg ner i depressionen igen och att jag bara vill dö, försvinna och slippa ångesten över vad jag ska göra med mitt liv.

Tror inte att jag är den enda som blivit inmatat sen jag var mindre att om man inte går i skolan så kommer man inte bli någon eller något. Och det sitter ju också kvar i bakhuvudet.

Jag har funderat lite på att kanske gå nån lite mer ”naturell” linje eller vad man säger. En linje där man typ kan bli vad som helst efteråt. För när jag gick häst/hästskötare så kändes det väldigt fyrkantigt. Självklart så var det ju något jag var och är intresserad av men samtidigt kan det ju vara svårt att kanske få några andra jobb med den utbildning.

Så just nu har jag ingen koll på läget över huve taget. Jag antar att tiden får visa hur det blir. velar fram o tillbaka mellan att åka till Irland o sälja hästar, åka till Grekland o jobba med turridning där, eller att stanna i Sverige för nått hästjobb. För det är förmodligen min enda chans speciellt nu när jag inte fyllt 18. Har ju liksom 0 att förlora. Har inget som håller mig kvar i varken Sverige eller hemma. Vill helt ärligt bara här ifrån.

Mvh förvirrad själ.

IMG_0973

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>