GLADA BESKED

Åh fick precis en jätterolig grej presenterat för mig. Ni får dock vänta ett tag med att höra om det. Men den som väntar på nått gott väntar väll aldrig för länge… 😉

Idag har jag ridit G. Det gick Såå bra! Emot slutet av passet så sänkte hon sig riktigt fint och var avslappnad, vilket är mitt mål med varje rid/longerings pass, att hon ska vara lugn och avslappnad.

Har vloggat så det kommer en video på kanalen lite senare ikväll. Mitt mål är att försöka vlogga typ varje dag från o med nu. Vissa dagar kanske det finns jätte mycket att prata om och vissa dagar kanske jag inte har nått att prata om, så vi får se lite hur det blir haha.

IMG_2694

img_2558.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>