Värdelös dag

Usch har verkligen haft en sån dålig dag idag. Känns som att mitt liv är så meningslöst, jag gör liksom inget om dagarna. Saknar ihjäl mig efter en (egen) häst att få ta hand om, nån form av ansvar, Absolut är super tacksam för att jag får rida och ta hand om G, men det är inte samma sak, speciellt när du är van med att ha en egen häst som väntar på bara dig i stallet varje dag.

Har förövrigt vloggat idag också, tycker det blev en helt okej video. Har ju rätt svårt för att bli nöjd 😉

Så den lär väll komma ut inom kort. Men meddelar ju självklart här på bloggen då.

Om jag räknat rätt så är det 11 dagar kvar tills vi åker till Spanien. Ska bli så himla skönt. Dels för att jag kommer (förmodligen) ha så sjukt mycket mer material att uppdatera med och sen att komma till värmen. Är så trött på kalla, äckliga, Sverige, usch. Är det snö när vi kommer hem igen så kommer jag sätta mig på första bästa plan tillbaka till Spanien. Skojar inte ens haha.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_12d IMG_3095IMG_3036

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>