Första dagen hos Sanna

Har precis landat i sängen efter min första dag här hos Sanna. Vet inte riktigt hur jag ska summera denna dag haha…

Vi åkte emot Eskilstuna typ 09:00, somnade förövrigt 04:00 igår natt så var ju lagomt trött…

Hela resan fram till Eskilstuna gick bra, vi stannade och åt o sen åkte vi även in till stan och kollade in centralstationen eftersom jag ska ta tåget hem. Sen åkte vi förbi Coop och handlade lite eftersom man sköter all mat själv här.

Efter det så började vi rulla emot gården, när vi kom fram mötte en supertrevlig tjej upp oss och visade mig mitt rum, jag lastade av alla mina grejer och bytte om, och sen dess har vi varit igång hela dagen fram tills nu. Jag har kollat in hela gården och stallet, och det är nästan ofattbart fint, det är så sjukt stort, öppet, ridhuset kliver man liksom bara in i för det är redan i stallet, ja, verkligen dröm. Jag har även fixat och pysslat lite med två av hästarna, lindade för övrigt för första gången sen jag hade Chantelle, vilket var 2015, och det gick över förväntan bra måste jag säga! :)

Jag har så ont i fötterna och är så trött i huvet verkligen efter alla nya intryck, men jag har än så länge haft superkul och trivs redan!

IMG_3451

 

IMG_3454

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>