Livet förändras

Hej! Det var ett tag sen nu, Och den största och enda anledningen till att jag inte bloggat är för att jag bara försökt att umgås med mina vänner dom här dagarna utanför alla socialmedier. Det är nämligen så att jag faktiskt ska flytta (förhoppningsvis) Idag, när ni läser detta är jag påväg till en tjej som heter Sanna (Hennes Instagram här för er nyfikna 😉 https://www.instagram.com/sannanilssondressyr/ )

Jag ska nämligen provjobba som en av hennes hästskötare. Har inte skrivit det på bloggen än. Dels för att det inte varit helt spikat för ens nu och sen vet ni ju att jag inte tål folk som skriver små teasar o sen är de egentligen ingen Big deal, haha.

Jag ser verkligen fram emot den här förändringen i mitt liv, och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas som fisken i vattnet där, för jag vill verkligen det här. Jag behöver göra något med mitt liv och det känns som att detta kan vara rätt, sen skulle de ju va rätt skönt att bevisa för varenda människa som suckat och skakat på huvet när jag berättat det för, att jag faktiskt klarar det och trivs.

Så idag åker jag mamma och hennes man ner till Eskilstuna för att dom dels vill se så att allt står rätt till haha o sen ville jag inte komma till ett helt främmande ställe själv. Så tanken är att jag ska stanna 3/4 dagar, o sen ta tåget hem, själv. Hahah, ja ni läste rätt, jag ska åka tåg SJÄLV. För typ 90% är ju det ingen stor grej och många gör det säkert redan i vardagen, men för mig som både har socialfobi, panikångest och 100 andra socialasvårigheter så är det en sån sjukt stor grej, och det kommer ju inte vara att bara sätta sig på ett tåg o sen åka raka vägen hem utan det är massa byten o skit. Så man kan ju säga att jag är lagomt nervös… Men jag ska försöka att inte göra det till en större grej än vad det är. Vilket typ är omöjligt…

Jag hoppas i vilket fall att ni är taggade på att läsa här om min lilla resa, eller ja, lilla och lilla, detta är rätt stort för mig, och något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men det blir nog bra, förhoppningsvis!!

Nu kör vi 😀

fullsizeoutput_b58

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>