Andra dagen på Sanna nilsson dressyrcenter

Måste bara börja detta inlägg med att berätta att bloggen går så sjukt bra nu, och det gör mig helt lyrisk, och så motiverad.

Idag har jag ju gjort min andra dag här på dressyrcentret, Och idag var ju även min första hel dag, igår kom jag ju vid lunch.

Idag har jag fått gjort ungefär samma saker som igår fast lite mer på egen hand, vilket är kul! Jag har även fått rida en super fin friser som heter Malte, egentligen ingår ju inte ridning i själva hästskötare jobbet men Jennifer (Stallchefen och hon jag jobbat med) skulle skritta ut två hästar idag, så då tog vi en varsin helt enkelt.

Sen passade vi även på att mocka ur dom lite större hagarna när det ändå var fint väder och sol liksom, det är ju iallafall lite roligare att stå ute o mocka när det är sol än när det är regn 😉

Fick även träffa Sanna för första gången idag vilket var jättekul! Hon var ju inte här igår när jag kom så vi har bara haft sms kontakt tidigare.

När jag skulle åka hit så var jag väldigt nervös över att jag kanske inte skulle klicka med nån och att det bara skulle bli jobbigt att vara här, men jag hade verkligen så fel. Allt här är verkligen underbart! Och jag kunde inte trivas bättre. Är verkligen sååå glad, haha.

Nu ska jag kolla igenom några nya avsnitt av morden i sandhamn och äta min Ben and Jerry innan det är dax för kvällsfodringen. :)

IMG_3463

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>