Dag tre hos Sanna

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, men tänkte blogga lite om dagen först.

Idag har vi gjort typ samma saker som vi gjorde igår, men eftersom vi var 4 st på 8 hästar så gick allt väldigt fort. Så vi hann även få lite annat gjort som att städa hotellrummen ( det är ett hotell/övernattningsrum över stallet) och skotta igen hål som fanns i hagarna. Vilket kanske inte var superkul men det är bara att jobba på tills man slutar haha, det måste ju liksom göras.  Sen tycker jag att när man får komma in och hålla på med hästarna att det liksom väger upp det jobbiga. Visst det kanske inte är superkul att mocka och göra allt som är fysiskt jobbigt men jag tycker verkligen att det väger upp när man får pyssla om hästarna och göra iordning dom inför ridning o sånt.

Så det är typ det jag gjort idag, Fixat hästar inför ridning, skrittat av, städat hotellrum, alla stallsysslor och skottat hagar. Så det har ju ändå blivit lite gjort! :)

Fina Malte! Denna jag red igår 😀 

IMG_3479

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>