Sista dagen hos Sanna

Idag har jag gjort min sista dag här hos Sanna, eller ja, idag är det ju kvällsfodringen och så tänkte jag vara med till typ lunch i morgon, för mamma kommer vid 11:00 ish. Det blev så att mamma hämtar mig i stället, jag vågar inte åka tåget haha. Nej men hade ju helst åkt tåg för att det hade känts bäst efteråt men jag känner att det får va, allt detta med att åka hit osv har redan varit en sån stor grej (känns i kroppen på alla sätt) och att jag då ska gå o oroa mig typ en hel dag innan osv för att åka tåg… då är det inte värt det. Det får bli någon annan gång, men får jag jobbet så är det ju bara att vänja sig!

Idag har vi nästan gjort exakt samma saker som igår, vi passade på att skotta lite hagar idag med. När det ändå var ok väder. Sen fick jag även träffa Sanna lite mer idag, vi alla lunchade, och sen pratade jag och Sanna lite precis innan vi skulle sluta i stallet.

Känns faktiskt nästan lite jobbigt att åka i morgon, allt har gått så fort och skulle kunna vara kvar minst 4 dagar till. Även om det känns i kroppen efter som jag inte är van, så har det varit så roligt! Och det känns verkligen som att detta är något för mig. Sen vet jag att det är sjukt hårt arbete men det viktigaste är ju ändå att man tycker att det är roligt och att man trivs med hästarna o alla andra som är i stallet, och det har verkligen känts jättebra med allt. Hahah, känns som att jag bara skriver hur bra allt är och har varit, men det är ju så, tror verkligen inte att jag kan säga en negativ sak som varit under dessa dagar, förutom att skotta och mocka hagar men när man får komma in och fixa hästarna så är det som att det jobbiga från det bara släpper. Och då kanske ni tänker, ”Men hur kul kan det vara att sadla en häst” Men det är faktiskt det! Det blir som en lugn stund, o gillar man hästar så är det ju ganska självklart varför man tycker att det är roligt att pyssla med dom.

Jag gillar också att jag kommit in i rutinerna så fort, det kändes verkligen som att jag kunde fixa mer och mer på egen hand emot slutet, så det har varit skönt, att slippa fråga hela tiden, o att bara kunna göra.

Så nu är det bara att åka hem och vänta på svar, jag hoppas och tror att jag ligger bra till, men man vet ju aldrig. :) Huvudsaken är att jag är extremt nöjd över mig själv och har gjort mitt bästa, mer kan jag inte göra.

IMG_3456

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>