Att bli Vegetarian

Godmorgon på er, sveriges bästa bloggare med ett inlägg i månaden är tillbaka… haha, skämt o sido, Det har hänt en del nu på sista tiden som jag tänkte dela med mig med till er om.

I onsdags var jag nämligen upp till Rättvik, eller ja, Dalhalla. Lars Winnerbäck spelade, och mamma hade fått det i julklapp av oss, riktigt häftigt, jag har ju liksom varit uppväxt med att lyssna på Lasse så det var riktigt speciellt. Även att få vara på Dalhalla var väldigt häftigt, sån sjukt cool arena, scenen ligger i en gammal kalkgruva, (tror jag) eller om det heter kalkbrott? jag har ingen aning haha.

Sen har jag även bestämt mig för att testa på att bli vegetarian, fullt seriöst, vet inte vart jag fått det ifrån men man kan ju alltid testa. Min låtsas pappa råkade köpa vegansk ben & Jerry till mig igår och det var väll där jag blev påmind om det. För jag har faktiskt tänkt att testa innan, men det har aldrig blivit av. Men nu blir det de, och ikväll ska jag äta quorn tacos, har hört att det ska va rätt likt vanlig köttfärs och vara en rätt mild ”start” så det får det bli. Dock är jag lite förvirrad för det finns så många olika kategorier inom det här, och jag vet inte riktigt vilken jag tillhör. Men jag kommer skippa köttet men äta mejeriprudukter så som mjölk, ägg osv, dock äter jag aldrig ägg, yoghurt eller dricker mjölk sen innan, men jag äter ju andra produkter med det i, och jag är inte riktigt redo att ge upp den icke veganska glassen och chokladen än. Vi får se, när jag är lite mer van så kanske det faller sig naturligt. För jag måste ju säga att det känns lite konstigt att avstå från kyckling men äta ett ofött kyckling barn(??)

Som ni märker så är jag inte så jätte påläst om vegetarian livet, men har tänkt att jag ska läsa på lite mer, kanske kolla lite Instagram konton. Och så får vi se vart vi landar 😉

13711584_1054624194592980_533298550_o

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>