Dom senaste dagarna

Hej på er, jag är så dålig på att uppdatera här, men det känns rätt meningslöst just nu faktiskt. Jag gör inte alls mycket förutom att jobba och sova typ. Det är ju lite lättare att hålla igång om man har en röd tråd eller lite motivation iaf… Jaja. Jag tänkte berätta lite om dom senaste dagarna nu.

Känns som att den här sommaren gått så himla fort redan den 10e augusti liksom, rätt sjukt när man tänker att det typ nyss var maj, panik! Fast ändå inte. Hade jag gått i skolan så hade det varit panik deluxe, men nu känns det rätt bra faktiskt. Ska bli skönt att komma in i rutin, alla här hemma går till skola/jobb osv. Eller ja, alla och alla, min bror som går i skolan men tror att ni förstår vad jag menar 😉

Dom senaste dagarna har jag varit på shoppingtur (skräll) med Emelie, hälsat på Hannahs nya häst, sen har jag typ inte gjort nått mer nu när jag tänker efter. Tanken var ju att vi skulle ner till västkusten nu i helgen, men självklart kom ju den här stormen johanne (??). Så irriterande! Jag och Hannah vaknade i morse av att hela hennes stuga lös upp av blixtarna, super obehagligt. Det var verkligen sjukaste ovädret. Men det avtog nånstans runt 08 och byttes emot stormvindar istället. Så till alla hästmänniskor, håll koll på era hästar i hagen!! Många hästar som gått bort i sommar pga blixten… Kan verkligen inte sätta mig in hur det skulle vara att förlora sin bästa vän på de sättet. Usch.

IMG_6168

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>