September

Hallå på er, (Om någon ens är kvar här och läser?) haha…

Ja, uppdatering är väll kanske inte min starkaste sida. Det har varit rätt svårt på senaste eftersom jag verkligen inte gjort något speciellt alls. Men nu har det hänt lite grejer i mitt liv som jag tänkte att jag kunde dela med mig av. Jag har precis landat efter sommarens bravader. Säger man ens så?? Nej men den här sommaren har ju varit ganska turbulent om man säger så, mycket som hänt på kort tid. Både bra och dåliga saker, saker som fått mig att utvecklas som människa men även  fått mig att inse min drivkraft när jag faktiskt vill något, och när jag inte vill något. Tror dom flesta har hängt med under denna sommaren och vet vad som hänt på nått vänster haha. I fredags hade jag iaf ett möte om min framtid. Nu när jag är hemma igen så måste jag ju hitta på något annat eftersom jag inte går i skolan då. Eller ja, nu kanske jag gör det, Jag ska nämligen börja plugga igen. Ni ba ah tjena, nej men jag är faktiskt seriös! Jag kommer börja plugga gymnasie grundämnena hemifrån, alltså typ på distans fast min lärare ska komma hem till mig. Så hemundervisning kanske man skulle kunna kalla det, tycker det ordet låter så gammaldags så vet inte riktigt om man använder det nu förtiden men det är iaf princip hur det kommer gå till. Jag kommer alltså inte gå tillbaka till en vanlig kommunal eller privat skola som förr utan få hemundervisning.

Det känns faktiskt bra, jag är taggad på att komma igång med skolan igen även om det har varit ett stort ångest och stress moment för mig tidigare så kommer allt skötas på ett mycket bättre sätt denna gången. Så det känns tryggt och för en gångs skull känns det som att jag kanske kommer klara av det också.

Så det är lite vad som händer i mitt liv nu för tiden, vi får väll se om jag även tar upp bloggen lite mer seriöst nu till hösten också, det beror helt på hur mycket tid osv jag kommer ha. Men utan att lova något så ska jag försöka att bli bättre 😉

Chantelle och jag hösten 2015 <3

12177775_490602487786172_502546140_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>