Mossgrönt hår

Hallå på er! Så här en månad sen sist typ. Hahaha… Nej men det har faktiskt hänt lite sen sist. Nu är jag äntligen igång med att plugga igen, känns sådär, ingen tycker väll att det är superkul men det måste ju göras så det är bara att bita i det sura äpplet typ, även fast det var sjukt mycket svårare än jag kommer ihåg det så känns det bra att äntligen ha satt igång så jag kan bli klar nån gång 😉

Sen har jag ju även färgat sönder håret igen… kul, not. Mamma har tjatat på mig så länge att min utväxt var superful som jag hade innan nu, och fine, den va inte vacker men kan ju säga att jag hellre hade haft kvar den i hela mitt liv om jag hade vetat hur mitt hår skulle bli. Asså det är hemskt!! Och inte ens kul utan jag ser verkligen fruktansvärd ut, av nån anledning blev det ju grönt självklart, inte ljusgrön men det är brun/rött med en mossgrön underton…. Skitkul… Ända gången man är tacksam över att bo i en liten stad haha!

Självklart hade jag också en fotografering med Hannah bara några dagar efter vi hade färgat håret så det var ju bara att försöka göra det bästa av situationen typ. Haha, kan inte påstå att bilderna blev speciellt bra, Hannah är fantastiskt duktig men jag presterade kanske inte så jättebra. Men vi fick några helt okej bilder efter ett par timmar.

IMG_6978

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>