19/9

Hej på er <33 kul att ni är tillbaka, kul att se att statistiken går topp även fast jag är Sveriges sämsta bloggare förmodligen haha.

Jag hoppad att ni har haft en bra dag. Det känns som att jag fått så mycket gjort idag, egentligen har jag inte det så jättekonstigt att jag känner det hahaha, Jag vaknade iaf hos Emelie runt 09.00 blev ganska sent igår så jag sov där för att inte väcka hela min familj som jag nu måste anpassa mig efter när jag bor hemma igen ”:)”

Sen åkte vi in och köpte frukost och käkade och efter det så åkte jag direkt till min morfar och var där nån timma innan jag åkte hem och duschade, fixade mig osv, för att sen gå ut med Emelie och Wilma, supertrevligt! Verkligen. Så skönt att bara ta tiden att umgås med bra människor och dricka och äta gott. Det blev dock en rätt tidig kväll då vi alla tre har saker att göra i morgon.

Kom i skrivande stund på att jag inte ens berättat för er att jag klippt av mig halva håret, haha herregud. livet med damp, jag tröttnar ju sjukt fort på mitt utseende och mitt hår var ju hemskt nu efter att jag och mamma färgade det. Så jag tog tag i saken och klippte av det. Och det kan ju typ vara bland den skönaste känslan någonsin. Jag har ju alltid haft hår långt till svanken typ, och nu har jag så det bara går nån dm under axlarna. Känns som att jag tappat allt hår haha! Men det behövdes verkligen och var som sagt jätteskönt, och jag tycker inte att det blev så dumt, vill bara ljusa upp det lite så är det perfekt. Men det ska jag boka tid hos min frisör för att göra, hahaha.

Nu måste jag sova, har ställt om mitt dygn helt, ni ba ovanligt Maja. Hahah, mitt liv alltså… orkar inte 😉

Godnatt <3

Btw hur synd är det inte att vi råkade ta denna bild framför ett dagis hahah?? Tycker den hade varit sååå bomb om de hade varit nån bättre bakgrund :( Men ni får se den ändå 😉 

IMG_7064

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>