Mål för 2019

Jag har några mål för 2019 som jag tänkte dela med mig av.

2019 är året jag ÄNTLIGEN fyller 18, som jag har längtat, har verkligen längtat och väntat efter detta i typ 5 år. Jag skojar inte, hahah.

Så många av dessa mål kan jag ju inte göra för ens jag fyllt 18, vilket är på hösten, och det suger, speciellt när precis alla mina vänner fyller på våren/sommaren… Men jaja, jag kommer va 39 när dom är 40, haha…

Mitt största mål och som jag även tror är många andras största mål också när man fyller 18 är ju självklart körkort. Det ska jag liksom ha den dagen jag fyller 18, punkt. Jag är extremt beroende av ett körkort och har liksom inte utrymme för att faila nått angående det. Jag är dock så nervös över teorin eftersom man inte kan fuska på nått sett typ, och jag har aldrig gjort ett prov i hela mitt liv utan att fuska (tragiskt men sant hahah…) Men förhoppningsvis kommer allt gå bra, jag ska se till att plugga så mycket som möjligt och även köra så mycket som möjligt så det känns jättelätt när det är dags.

Några andra mål jag har är att skaffa häst igen, resa, och kunna köpa triss lagligt hahah, nej skämt o sido, ser ju självklart fram emot att gå ut på krogen första gången också när mina vänner typ gjort det ett halvår före mig :))) vi får väll se, jag kanske kan komma in som 17åring nånstans 😉  nejdå. Men om vi ska vara lite seriösa så har jag faktiskt plan på häst igen. Det är dock väldigt oklart och jag har ju ingen aning om vart i livet jag är om ett år, jag kanske inte ens känner för att skaffa häst igen, men just nu är det det som är planen iallafall. Allt blir ju sjukt mycket lättare när jag kommer få körkort, då slipper man ju ha föräldrar som kör på en hela tiden liksom. Men samtidigt när man precis fyllt 18 så kanske man är mer pepp på att festa lagligt, åka runt i bilen och typ åka på roadtrips, vad vet jag. Det återstår att se helt enkelt.

IMG_6090

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>