Nytt år, nya möjligheter?

Hej på er!

Gott nytt år , hoppas ni fått en bra start på 2019. Själv vet jag väll inte riktigt, har bara känt mig allmänt seg o typ omotiverad. Känner mig ”orolig” över framtiden och vad jag ska göra med mitt liv, ångrar typ att jag hoppade av skolan, men ändå inte. Jag pluggar ju på distans nu men helt ärligt är det så sjukt svårt, eftersom jag inte får nått gjort när jag ger upp, och i skolan kan man ändå få hjälp direkt liksom… Ja som ni förstår är det lite rörigt i mitt huvud (ovanligt haha)

Skrev faktiskt ett långt inlägg om allt detta för ett tag sen, men valde att inte publicera det. Men ni kan få ett citat ur de.

Vet inte om nån kan relatera men ni vet den känslan när du är så jävla Done med ”hemma” men du inte kan göra ett skit åt det? Det var exakt den här känslan jag hade för ett år sen, och då tog jag tummen ur och flyttade, långt. Kanske är det det jag borde göra igen? jag vet inte. Men det kliar i hela koppen av tanken att jag varit hemma från skolan i 2 år nu och inte gjort ett skit som är vettigt.

Och jag tror att de stycket summerar min livssituation så jävla bra just nu… Jag vill bara göra nått jag tycker är kul och verkligen brinner för. Inte vakna varje morgon för att gå o lägga mig igen, tror ni förstår… Men antar att den som lever får se. Vem vet, om 2 månader kanske jag sitter på ett plan ner till Tyskland för att jobba med hästar ändå… 😉 man vet ju aldrig med mig.

IMG_8655

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>