Aktiv dag

Idag är en såndär dag när man håller igång från morgon till kväll! Jag gick upp runt 09, och följde med mamma till sin frisör, sen drog vi iväg och kollade på lite inredning (till min stuga) och köpte lite nödvändigheter. Sen direkt efter det så åkte jag till stallet och mockade åt båda och gjort alla stallsysslor, för att sen gå hem igen och byta om till ridkläder och gå tillbaka till stallet för att möta upp Emelie (som snällt följde med mig på en ridtur när jag hade båda hästarna, bästa <3 )

Så vi red den ”långa” rundan i skogen. Och det tog väll cirka 1 timma eftersom att vi bara skrittade då underlaget var bajs rent ut sagt.

Efter det så hamnade vi inne i stan för att åka till Ica och köpa sallad, och sen satt vi bara också pratade om allt mellan himmel och jord. Som vanligt. Asså vi skulle vara dom perfekta människorna att ha en podd, för av någon anledning så tar aldrig våra samtalsämnen slut, haha.

Nu ska det bli så skönt att bara lägga sig och kolla Efterlyst o sen sova.

<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>