Lördag

Förlåt för utebliven uppdatering, men jag har verkligen inte gjort något intressant varken igår eller idag.

Igår spenderade jag dagen med att storstäda mitt sminkbord, brukar försöka göra det iaf en gång i halvåret, rensa ur produkter, tvätta speglar osv, och det tog längre tid än jag trodde. Efter det så träffade jag bara Emelie en stund och vi gjort inget speciellt. Så min gårdag var inte jätteintressant, och min lördag kommer väll vara ungefär likadan, jag hade planerat att rensa ur min garderob och sortera allt, men när jag öppnade garderobsdörren så vände jag igen. Hahaha, hade verkligen inte energi för det, sov dessutom som skit inatt så vi får se om energin till det kommer eller om jag skjuter upp det ett tag.

saknar typ mitt blonda hår, dags o bleka igen kanske ;)))

Mvh Sveriges tråkigaste bloggare :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>