Måndag

Hallå på er, dålig uppdatering här på senaste i knooow, men känner inte att det är superkul att uppdatera er med ett inlägg där det står ”hej idag låg jag i min säng och kollade serier hela dagen” haha.

Jag har inte gjort alls mycket senaste, red igår, men inget mer än så. Och har inte haft någon större energi att försöka skriva ihop något vettigt heller om jag ska vara ärligt. Känner mig lite nere och det är tufft att inte alltid ha någon att prata med. Låter som att jag är jättemobbad nu, nej så är inte fallet utan jag är oftast den som ”inte vill lägga min skit i andras knän” och det resulterar oftast i att alla kommer till mig när dom behöver stöd men jag ”har ingen att gå till” vet verkligen inte hur jag ska få fram detta så att det inte låter som att mina vänner är extremt pissiga emot mig haha, men jag hoppas att ni fattar, kanske är det nån som känner igen sig?

Min lärare var precis här och gav mig nationella del 1, vilket inte gjorde att mitt mående höjdes direkt. Usch, får bara tillbaka alla gamla minnen från högstadiet och hur jag krigade som ett jävla djur för att klara alla proven och hur dåligt jag mådde då. Var ju i den vevan som Perla såldes också. Så om man säger så så har jag inte jättebra minnen ifrån just nationella, haha. Men life goes on. Ska inte klaga, men meningen är ju att ni ska få följa mitt liv här, och just nu är detta mitt liv.

Drömmer mig bort och kollar lite hästjobb då och då, hittade ett utanför Paris. Som verkade Dröm. Ibland vill man bara skita i allt och köpa en flygbiljett. Kanske? Kanske inte.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>