Sommar, sommar, sommar

Åh vad jag längtar, att kolla igenom sommarbilder denna årstid är en plåga, helt ärligt, man sitter med datorn o kollar massa strand bilder o så kollar man ut igenom fönstret o ser snöblandat regn, haha..!

Denna sommar, alltså 2018 var så bra, utöver mitt ”misslyckade” försök som hästskötare då förstås 😉 insåg helt enkelt att den branschen och hur man behandlar folk inte är riktig min grej, men som sagt utöver det så var 2018s sommar fantastisk! Tänkte bjuda på några höjdpunkter i bilder. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>