Effektiv tjejjjjj idag

Hej på er, idag har jag hunnit med en del faktiskt!

Blev precis klar med att rensa min garderob, förstår inte vart jag får alla kläder ifrån? Jag måste verkligen sätta ett köpstopp på kläder för asså detta är sjukt, säg att jag snittar att städa ut garderoben typ en gång i månaden, under tiden då i mellan att jag städar så samlar jag på mig så extremt mycket skit, nästan varje gång jag rensar så blir det två stora påsar med superfina kläder antingen helt nya eller knappt använda, som jag köper o sen slänger in längst bak i garderoben…. hahah… men antar att jag inte är ensam om detta ”problem” , jag väljer iaf att skänka alla kläder jag inte använder till folk som behöver det mer, en kan inte göra allt men många kan göra något! Eller hur man nu säger 😉

Sen har jag även ringt kry och fått ny medicin utskriven. Är det bara jag som tycker att det är såå jävla jobbigt att ringa dit? Själva grejen att prata FaceTime med läkaren är ju lite stel om jag får säga de. Men dock måste jag ge en eloge till läkarna på kry, för shit vad snabba dom är, och dom tar en verkligen på allvar och skriver ut det man ber om och behöver. Kan tycka att man annars hos vanliga läkare får ”kämpa” lite mer. Så det är ju svinbra!! Verkligen :)

Senare idag ska jag bege mig emot stallet, har intag idag. Men tänker att hästarna får vara ute lite längre idag eftersom solen lyser och det är så fint väder! Får se om jag tar en ridtur också.

Hoppas ni haft en lika bra dag än så längre!

Kramis

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>