Jag saknar dig varje dag

Lite mer än 2 år har nu gått sen jag lämnade över grimskaftet och Perla såldes. Och det förvånar mig än idag hur mycket jag saknar henne. Varje dag. Man tror ändå att det nån gång så rinna ut i sanden och att man inte ska känna något mer, men det gör inte det. Anledningen till att detta är ett sånt svårt ämne för mig att prata om tror jag är för att jag aldrig ville att detta skulle hända egentligen. Och sen dag 1 utan henne har jag ångrat mitt beslut. Jag förstår inte hur jag kunde överge min bästavän för att jag inte mådde bra? Det var ju hon som skulle få mig att må bra.

Om jag någon gång får chansen ska jag köpa tillbaka Perla. Och det har jag också sagt sen dag 1.

Hos mig ska hon spendera sin sista tid i livet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>