Tappat 4 tänder

Ja, de va precis det jag drömde inatt! Blev så jävla rädd när jag vakande eftersom att jag trodde att jag verkligen hade tappat 4 tänder och såg galen ut. Hahaha!! Men så va ju inte fallet, såklart.

Det gjorde mig lite nyfiken vad det betyder att drömma om att tappa tänderna, då jag hört väldigt mycket om det, men jag har aldrig drömt det själv, och blev verkligen sjukt oroligt eftersom det var en sån stark dröm. Var helt säker på att det var på riktigt. Men det betyder iallafall det här

Så det var skönt att få en liten förklaring på det! Sjukt ändå att man kan drömma så skumma saker o sen betyder det nått helt annat!

Igår hade jag också en så där dag när man bara längtar efter det här

Nu är det inte långt kvar, men fy va dryg väntan är på sommaren. Kan den inte bara komma nu direkt??

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>