Fortridningsböter i skogen

Såhär såg min frukost ut i morse, (lyxigt ellerhur?) näääe inte direkt haha! Fick kasta i mig mackorna och skynda iväg till stallet, eftersom jag är årets tidsoptimist så va jag sen som vanligt haha…

Fick med mig Hannah på en tur idag med! Och fyfan (ursäkta ordvalet 😉 ) va roligt vi hade! Har verkligen saknat att rida ut med Hannah då vi alltid har så sjukt kul. För det första så mötte vi polisen. Inte varje dag det händer, så lagomt sammanbitna red vi förbi dom, asså ni vet ju hur det är, man får ju panik av att se polisen vare sig om man har nått på sig eller inte. Självklart har ju varken jag eller Hannah nått på oss (hahah) men ni vet hur det är. Man har ju liksom respekt för polisen, speciellt jag eftersom jag inte har jättebra minnen ifrån dom, om man säger så… *host militärpolisen* 😉 men vi klarade oss förbi utan fortridningsböter!

Men vi fortsatte in i skogen och hästarna va så himla söta! Så pigga och glada, det är verkligen det bästa jag vet, när deras lycka bara lyser igenom även fast dom inte kan berätta det. <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>