Kan det bli bättre?

Livet…. helt ärligt, fick verkligen en tankeställare igår natt när jag låg vaken (som vanligt, hahah), hur man vill leva sitt liv. Jag är i grund och botten en rätt negativ människa, men jag tycker faktiskt att jag blivit bättre på senaste, att se saker mer positivt. Och tanken som slog mig igår va ”hur vill man att andra ska se en”. Ärligt talat så är ju typ min värsta mardröm att vara den som alla ba ”ja men det är ju hon som klagar/tycker synd om sig själv hela tiden” haha, och då reflekterade jag lite över vad jag egentligen har att klaga över. Och det är verkligen inte mycket. Så nöjd med mitt liv just nu. Så nöjd över hur min livssituation ser ut. Verkligen. Mitt mål är att se nått positivt i allt. Och jag är på god väg. Man märker verkligen när man mognar och inser sånt här, när man är mogen nog att rensa bland folk som inte får dig att vara exakt den du vill vara. Så skönt att vara på det stadiet i livet nu.

Kramis från en glad tjej!

(inläggt får två väldigt bra människor pryda <3, världsbäst.)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>