Här ska jag nog trivas

Har nämt det nån gång här, men jag och min låtsas pappa har ju hållit på o renoverat (läs typ bara han hahah) en pigstuga vi haft på tomten. Det är ju typ som en friggebod som tjänstefolk bodde i förr. Och vi har hållit på med den ungefär en månad, och nu är den äntligen klar!!

Så tänkte lägga upp lite för och efter bilder här :)

Såå nöjd!

Och här kommer resultatet, är verkligen sjukt nöjd. Och att tillägga så har jag inrett helt själv, måste säga att jag ändå har lite talang? Eller 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>