Morgonpromenad

Alltså kan vi diskutera vädret??? Det är verkligen vår nu!! Så himla glad över det. Man känner verkligen hur orken och motivationen blir bättre när det blir varmare och ljusare!

Idag startade jag dagen med en liten promenad. Så skönt! Och idag har jag faktiskt ingenting att göra, och ibland är det faktiskt ok, får se om jag tar mig i kragen och pluggar lite matte sen, men drar mig verkligen för det… sååå tråkigt.

Igår va jag ute med Emelie hela kvällen, där av min frånvaro. Vi hade superroligt (som vanligt) och vi har ju inte setts nu på närmare en vecka så va kul att träffa henne igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>