Definitionen av att ta hand om sig själv

Vad jag behöver just nu. Har haft en sån dålig dag.

Har inte hänt något ”speciellt” men ibland har man bara dagar med ångest. Speciellt om man lider av pmds. Då kan det vara lite extra jobbigt ibland.

Är på nått sätt så tacksam över att jag har min diagnos. För förr när jag mådde såhär och inte hade någon förklaring på det, så blev jag nästan mer deprimerad över att jag inte visste varför jag mådde såhär än själva måendet.

Det märks så himla tydligt på mig när jag har mina pmds dagar. Kan oftast redan säga att det kommer bli en sån dag på morgonen. Det kunde jag inte idag, utan det kom senare på dagen, men nu vet jag hur jag ska tackla det. Och det är skönt. Så därav lite sämre uppdatering. Förlåt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>