Jag orkar inte mer

Alltså hörreni…. Blir så arg att jag kokar bara av att skriva detta….

Jag har haft en sån SJUK otur det senaste. Orkar inte ens ta upp allt som hänt för då blir jag bara så arg att jag får ännu ett utbrott.

Men det som verkligen fick bägaren att rinna över var när jag råkade radera ALLA och då menar jag verkligen alla, bilder till mina blogginlägg som jag lagt ut från typ 2 månader tillbaka. Asså ärligt. Jag bloggar typ för bilderna… Så nu måste jag sitta och lägga till alla bilder för hand eller hur man ska säga… och inte nog med det så har jag tydligen inget utrymme kvar på spotlife så jag kan liksom inte lägga upp bilder om jag tar tillbaka dom gamla (som för övrigt kommer ta 100 år) kul. Blir så genuint jävla trött på spotlife och WordPress. kan inte ens tänka på det för mycket…. kokar!

Så om ni undrar varför det kommer eka lite tomt så är det för att jag måste lösa allt detta… och försöka flytta bloggen eller nått, vilket heller inte gick så jävla bra. men im still going strong än så länge, även om jag tappade det där ett tag.

Önska mig lycka till. Kan behövas…

 

(Ni har faktiskt inte missat sådär jättemycket intressant, har snott hannahs häst, ridit matisse och levt lajf) 

IMG_1863

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>